الخميس، 29 ديسمبر 2016

بيتزا بيتزا حد عاوز كله يجمع حالا :)




المقادير

  1. 250 دقيق
  2. 2 معلقه زيت كبيره
  3. رشه ملح + رشه سكر
  4. ملعقتين خميره فوريه
  5. كوب ماء دافي للعجن
  6. مقادير الحم
  7. 0.25 كيلو لحمه مفرومه
  8. ا بصله كبيره مبشوره
  9. 1 فلفل حامي اختياري
  10. معلقه سمن كبيره
  11. فلفل الوان..  جبنه موتزلارا او رومي

طريقة التحضير

  1. ف وعاء نسكب الدقيق مع الملح مع السكر مع الخميره نلقب حتي يتجانس ثم يضاف الماد للعجن شويا بشويا حتي تمسك العجينه نغطيها بورق فويل او بلاسيتك حتي تتخمر ضعف الحجم
  2. في طاسه نضع معلقه كبيره سمن ونضيف البصله المبشوره وبعدين اللحمه المفرومه و الفلفل نرش حبه ملح وفلفل ونسبها لحد ما تستوي
  3. نفرض العجين ع الرخامه بحجم الصينيه والعجين يبقى رفيع مش سميك لانه هينشف ف الفرن نضع معجون الطماطم ثم اللحمه ثم الزيتون ثم الفلفل الألوان اخر حاجه الجبنه الموتزارلا او جبنه رومي
  4. تضع ف الفرن ع درجه حراره 180 لمده 10 دقايق وبالف هنا


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق