الجمعة، 30 ديسمبر 2016

بتوع الحلويات فين - معانا بلح الشام :)




المقادير

  1. 2 كوب دقيق
  2. كوب زيت
  3. كوب ماء
  4. 2 بيض
  5. م فنيلا
  6. م باكنج بودر
  7. جوزه هند
  8. 0.5 كوب سكر
  9. ملعقه ملح
  10. السيرب :
  11. كوب سكر
  12. ليمونه
  13. كوب ونصف ماء

طريقة التحضير

  1. في قدر علي النار يوضع الماء والزيت حتي الغليان ثم يرفع من النار ويوضع الدقيقه والبيض والباقي المكونات ويضرب جيدا حتي تتماسك العجينه
  2. يوضع العجينه في اكياس القمع ويوضع علي زيت سخن حتي يصبح لونه زهبي بوضع به السيرب ويقدم بالهناء.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق